Textielframe – Golden Gate San Francisco (id4)

123,93471,03

EAN: N/A SKU: COM.SWF.1000.700.4 Category:

Description

Textiel frame; grijs frame met textiel print

Betaalbare fotokunst aan de muur voor thuis of op kantoor. Met deze fantastische afbeelding inclusief grijskleurig aluminium frame omlijsting til jij je interieur letterlijk en figuurlijk naar een next level. Of het nu gaat om de inrichting van je woon-, of slaapkamer, keuken, je (thuis) kantoor of wachtruimte, met de textielframes van Textiel-Frames.nl volg jij de laatste trends.

Wand-geschroefde Montage

Onze wand geschroefde zwarte aluminium frames zijn eenvoudig te monteren en te plaatsen op een plek waar jij dat wilt. Met de bijgeleverde handleiding en het frame, dat al is voorzien van boorgaten inclusief pluggen en schroeven, monteer jij dit plaatje binnen no time aan de wand.

Met de bijgeleverde print, die is voorzien van een siliconen peesafwerking, prik jij jouw print in een handomdraai in het frame. Het grote voordeel van dit wand geschroefde textielframe is dat de prints makkelijk verwisselbaar zijn. Dus ben jij toe aan iets anders, dan bestel je eenvoudig een losse print en wissel je de print. Daarmee ziet jouw woon-, slaap- of werkkamer, er binnen no time anders uit.

Deze vorm van wanddecoratie biedt jou tal van voordelen;

• Betaalbare wanddecoratie
• 19 mm frame dikte (aan de wand geschroefd)
• Frame is al voorzien van boorgaten schroeven en pluggen worden meegeleverd)
• Verwisselbaar doek
• Eenvoudige montage
• Upgrade interieur

Frame Kleuren

Onze frames zijn beschikbaar in de kleuren zwart en aluminium grey kleur. Wilt u liever een andere kleur frame? Zie verderop in de shop uw afbeelding voorzien van aluminium in een zwarte kleur frame.

Verbeterde Akoestiek

Vaak is akoestiek een probleem binnen grote ruimtes. In dat geval bieden wij een optie om het textielframe te voorzien van speciaal absorberend materiaal. Kiest u voor deze optie dan verandert de diepte van het frame van 19 mm naar 50 mm. Het absorberend materiaal wordt separaat op maat geleverd en is eenvoudig tussen het frame en de textielprint te plaatsen. U zult versteld staan hoe de akoestiek in uw ruimte verbetert.

U vindt onze akoestische frames in deze shop.

Mocht u nog vragen hebben over het product dan verzoeken wij je contact op te nemen met info@textiel-frames.nl

Additional information

Afmetingen

, , , ,

Framedikte

, ,

Frame Kleur

,

Akoestisch

,